ponedjeljak, 28. oktobar 2019.

IMEP-ov road-show polazi na put kroz BiH

Ulaz je besplatan, smijeh zagarantovan i svi ste dobrodošli!

Piše IMEP-tim

Urnebesna komedija “Misija moguće” u kojoj igraju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko u srijedu 30. oktobra kreće na put od grada do grada kroz BiH.

U srijedu smo u 19:30 u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici, 4.11. u 19 sati u Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu,  6.11. u 20 sati u Centru kulture u Jelićevoj u Sarajevu, a onda idemo dalje. Ako ste nestrpljivi da nas dočekate u svom gradu – možete nas i pozvati (preko reda)!

Ulaz je besplatan, smijeh zagarantovan i svi ste dobrodošli!

Predstava se prikazuje u okviru USAID-ovog programa IMEP  koji realizuju CPCD i OM.

IMEP je petogodišnji program jačanja profesionalnih medija u okviru kog i promovišemo ideju o građanima novinarima što bi mogli biti svi građani koji nisu profesionalno zaposleni kao novinari. Svi zainteresovani za građansko novinarstvo sa svojim tekstovima, fotografijama, predstavama, filmovima ili dokumentarnim video-materijalom mogu konkurisati za grantove u iznosu od 2.000 do 5.000 dolara, a više informacija nalazi se na web-strani imep.ba na kojoj se nalazi obilje informativnih, edukativnih i zabavnih materijala.