petak, 22. maj 2020.

Mentorstvo može da počne!

Kreirano je 100 mentorskih parova

Centar za promociju civilnog društva već petu godinu organizira mentoRING - program mentorstva za žene koji je u prethodne četiri godine okupio više od 1300 žena iz raznih dijelova BiH, čime smo potvrdili da imamo najveći mentorski program za žene na Zapadnom Balkanu.

U proteklom periodu CPCD tim je vrijedno i pažljivo radio na spajanju mentorskih parova i  sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je ove godine kreirano 100 mentorskih parova. Mentorice će svojim korisnicama, kroz online i direktne susrete, davati savjete, biti vjetar u leđa, naoružati ih znanjem i samopouzdanjem i uvesti ih u poslovni svijet.

Svi mentorski parovi će na email dobiti  informacije i uputstva za učešće u ovom programu.

Želimo se zahvaliti svim mentoricama iz cijele BiH koje su su prihvatile učešće u ovoj plemenitoj aktivnosti.

mentoRING je inicijativa pokrenuta bez finansijske podrške donatora i zasniva se na volonterskom radu mentorica, podršci biznis sektora kao sponzora pojedinih aktivnosti i vlastitim resursima Centra za promociju civilnog društva. Dokazali smo da dobra ideja uvijek nađe način za ostvarenje!