ponedjeljak, 10. decembar 2018.

Ministarstvo pravde BiH: Poziv za sudjelovanje

Prezentacija web portala eKonsultacije, Zbirnog registra udruga i zaklada/fondacija BiH i eRegistra udruga i zaklada/fondacija Ministarstva pravde BiH

Poziv za sudjelovanje na prezentaciji web portala eKonsultacije, Zbirnog registra udruga i zaklada/fondacija BiH i eRegistra udruga i zaklada/fondacija Ministarstva pravde BiH

Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine u saradnji s projektom “Izgradnja kapaciteta vladinih institucija za sudjelovanje u dijalogu s civilnim društvom” (u daljem tekstu: CBGI projekat) kojeg financira Europska unija, organizira prezentaciju web portala eKonsultacije (https://ekonsultacije.gov.ba), Zbirnog registra udruženja i fondacija BiH (http://zbirniregistri.gov.ba) i eRegistar udruženja i fondacija Ministarstva pravde BiH (http://registrinvo.gov.ba).

Nazočnima će se obratiti:

- Josip Grubeša, ministar pravde Bosne i Hercegovine,

- Lars-Gunnar Wigemark, voditelj Izaslanstva Europske unije u BiH

- Goran Žeravčić, team leader CBGI projekta,

- Transparency International BiH.

Prezentacija će biti održana u petak, 14.12.2018.godine, u zgradi institucija BiH, Plava sala na IV katu, s početkom u 11.00 sati.

Nakon prezentacije od 11:45 u restoranu u prizemlju bit će priređena koktel zakuska.