srijeda, 20. februar 2019.

Poziv na Treću lokalnu djalošku platformu Opština Istočna Ilidža

Dana 28.02.2019. godine (četvrtak) Opština Istočna Ilidža i Centar za promociju civilnog društva (CPCD) organizuju Treću lokalnu djalošku platformu (Treća LDP) pod nazivom:„Ohrabrivanje i jačanje kapaciteta mladih u opštini Istočna Ilidža za preuzimanje liderske uloge u izgradnji kohezivne lokalne zajednice“

Održavanje ovog događaja predstavlja nastavak procesa dijaloga i konsultacija koje se provode kroz organizovanje i održavanje lokalnih dijaloških platformi u okviru projekta „Dijalog za budućnost“ koji zajednički implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine“.

Svrha Treće LDP je da se učesnicima i učesnicama pruži prilika da razmotre preporuke za rješavanje  problema od značaja za poboljšanje socijalne kohezije u opštini Istočna Ilidža, usvojene na Drugoj LDP od 88.02.2019. godine, da izaberu 3-4 priroitetne preporuke i da za njih izrade konkretan plan  akcije. U završnom dijelu dijaloške platforme, načelniku opštine Istočna Ilidža gospodinu Marinku Božovića biće uručene preporuke koje su proizašle iz provedenih konsultacija kao prijedlog za donošenje odgovarajućih mjera lokalnih politika za rješavanje problema koji su bili predmet lokalnih dijaloških platformi.

Koristimo se ovom prilikom da Vam uputimo poziv za sudjelovanje na Trećoj LDP koja će se održati u četvrtak, 28.02.2019.godine u sali Opštine Istočna Ilidža, Bulevar Radomira Putnika br.2, sa početkom u 11:00 časova.

Molimo da Vaše učešće na ovoj dijaloškoj platformi potvrdite najkasnije do srijede, 27.02.2019.godine do 12:00 sati na e-mail adresu: milan.mrdja@cpcd.ba,  ili na telefon 033 644 810. Osobe za kontakt Dajana Cvjetković i Milan Mrđa.

Zahvaljujući Vam učešću na prethodnim dijaloškim platformama, molimo da u Vašem kalendaru rezervišete vrijeme za učešće i u ovoj finalnoj fazi procesa dijaloga i konsultacija.