četvrtak, 17. oktobar 2019.

POZIV: Omladinski dijalog Tuzla

24-25. oktobar 2019. hotel Tehnograd

Prijavi se za učešće u omladinskom dijalogu!

Koji su prioriteti mladih? Kako pokrenuti kampanju finansiranja? Želiš bolje okruženje i imaš 15-29 godina?

Pridruži nam se u Tuzli  (24-25. oktobra 2019.g. u Hotelu Tehnograd)  i podijeli sa nama svoja razmišljanja.

Pošalji svoje podatke (ime I prezime, datum rođenja, kontakt telefon i mjesto iz kojeg dolaziš na e-mail dijaloske.platforme@gmail.com najkasnije do 20. oktobra 2019.g. do 13:00.

Učešće na omladinskom dijalogu je besplatno.

Vidimo se!

Pozovi prijatelje i sebe označi da dolaziš na događaj https://www.facebook.com/events/2275034815956114/

U okviru zajedničkog regionalnog programa Dijalog za budućnost, kojeg provode UNDP, UNICEF i UNESCO u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srbiji, a u sklopu aktivnosti u BiH, UNDP BiH organizuje omladinske dijeloge na četiri lokacije (Sarajevo, Mostar, Tuzla i Banja Luka) u Bosni i Hercegovini.

Razgovaramo o prioritetima mladih u domenu unaprijeđenja društvene kohezije i dijaloga, omladinskog aktivizma, izgradnje povjerenja, te rodne ravnopravnosti i razumijevanja Agende održivog razvoja 2030.