24. maj 2018

Preporuka dana: ZOOM aplikacija

Naš poslovni život je neodvojivi segment cjelokupnog životnog zadovoljstva i općeg blagostanja kojem težimo. Želimo poslovni uspjeh, pohvalu, nagradu, priznanje ili unapređenje. Trudimo se, ulažemo svakodnevni trud i napor kako bi svoj posao obavili što kvalitetnije, bolje i inovativnije. U moru ciljeva koje sami sebi postavimo, često zaboravimo potražiti lakši, efikasniji put do istog cilja.

Upravo iz tih razloga vam danas preporučujemo nešto što može olakšati komuniciranje na poslovnim sastancima ili drugim prilikama, a što će doprinijeti vašoj profesionalnosti i efikasnosti pri komunikaciji. Predstavljamo vam: ZOOM!

Zoom je lider u modernim video komunikacijama u poslovnim okruženjima širom svijeta, sa jednostavnom i pouzdanom cloud platformom za video i audio sastanke, konferencije, pregovore, treninge i webinare koju je moguće koristiti uz pomoć različitih elektronskih uređaja (mobitel, kompjuter, laptop, tablet itd.).

Ova aplikacija vam nudi više opcija kao što su Zoom Rooms ili Zoom Meetings putem  kojih možete voditi ili učestvovati u različitim događajima sa više osoba ili timova širom svijeta.

Neke od opcija su:

• Dijeljenje dokumenata, fotografija i video snimka;
  • Simultano dijeljenje ekrana;
  • Online tabla za pisanje;
  • HD video;
  • HD Voice sa dinamičkim prepoznavanjem glasa;
  • Snimanje MP4 ili M4A;

Zoom aplikacija vam nudi i druge brojne opcije o kojima možete saznati više na: https://zoom.us/

Istražite mogućnosti ove aplikacije i organizirajte/učestvujte u događajima širom svijeta na jednostavan i profesionalan način!