srijeda, 9. oktobar 2019.

Radionica – Branding i dizajn u multimediji


Prisustvo potvrditi najkasnije do 14. oktobra 2019. godine do 13:00h.

Media Lab i Centar za promociju civilnog društva pozivaju sve zainteresovane građane/ke novinare/ke, studente/kinje, omladinske organizacije, blogere/ke i sve one željne novih znanja i vještina da dođu na radionicu “Branding i dizajn u multimediji”.

Radionica će se održati u srijedu, 16. oktobra 2019. godine s početkom u 12:00 sati u prostorijama Centra za promociju civilnog društva, ul. Gradačačka b.b. Sarajevo.

Agendu radionice možete preuzeti OVDJE.

Sve veći broj radnih mjesta su tijesno povezana sa dizajnom i zahtijevaju poznavanje ove oblasti.  Multimedijalni umjetnik, art direktor, dizajner, producent i dobitnik New Voices granta iz Sarajeva, Peđa Kazazović će vam pokazati kako uz jednostavna pravila i tehnike možete da kreirate vrhunske medijske sadržaje. Za sve vas koje zanima dizajn, fotografija, video, zvuk, te kombinacija ovih alata, možete nam se pridružiti na radionici tako što ćete svoje prisustvo potvrditi OVDJE najkasnije do 14. 10.2019. godine do 13:00h.

Broj mjesta je ograničen na dvadeset (20) učesnika/ca i prijave su otvorene do trenutka popunjavanja slobodnih mjesta.

Media Lab je multimedijalni prostor smješten u prostorijama CPCD-a, koji služi kao mjesto za učenje, informisanje i okupljanje mladih kreativnih osoba. Nudimo tehničku podršku svim dobitnicima grantova i svima koji žele da se aktiviraju kroz građansko novinarstvo, a nemaju adekvatnu podršku za realizaciju svojih ideja. Media Lab djeluje u okviru USAID-ovog „Programa osnaživanja nezavisnih medija“ koji u BiH implementiraju Centar za promociju civilnog društva i Otvorena mreža.

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite putem e-maila: medialab@imep.ba ili putem telefona +387 33 644 810 i +387 62 147 273.