4. april 2018

PROGRAM OSNAŽIVANJA NEZAVISNIH MEDIJA

IMEP

INDEPENDENT MEDIA EMPOWERMENT PROGRAM

Prijavite se na radionicu na temu
Promocija putem društvenih mreža

Media Lab i Centar za promociju civilnog društva pozivaju sve zainteresirane građane/ke, studente/kinje, omladinske organizacije, blogere/ke i sve one koji žele naučiti nešto novo i zanimljivo, da dođu na radionicu „Promocija putem društvenih mreža“.

Radionica će se održati u petak, 13. aprila 2018. godine s početkom u 13,00 sati u prostorijama Centra za promociju civilnog društva, Ul. Gradačačka b.b. Sarajevo.

Agendu radionice možete preuzeti OVDJE.

Svi zainteresovani imat će priliku čuti koje su to popularne društvene mreže današnjice, kao i na koji način se mogu iskoristiti kao besplatan alat u promotivne svrhe.

Molim Vas da svoje prisustvo potvrdite OVDJE najkasnije do 12. aprila 2018. godine.

Broj mjesta je ograničen na dvadeset (20) učesnika/ca i prijave su otvorene do trenutka popunjavanja slobodnih mjesta.

Media Lab kao multimedijalni prostor koji pruža podršku svojim članovima u kreiranju nezavisnog medijskog sadržaja, edukaciji i ustupanju radnog prostora i tehničke opreme, djeluje u okviru USAID-ovog „Programa osnaživanja nezavisnih medija“ koji u BiH implementiraju Centar za promociju civilnog društva i OTVORENA MREŽA.

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite putem e-maila: medialab@imep.ba ili ili putem telefona +387 33 644 810 i +387 62 147 273.