14. mart 2018

Radionica - Svijet fotografije

Program osnaživanja nezavisnih medija - IMEP

Media Lab i Centar za promociju civilnog društva pozivaju sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu „Svijet fotografije“, koja će se održati u petak, 23. marta 2018. godine sa početkom u 14,00 sati u prostorijama Vijeća mladih općine Ključ, Ul. Branilaca b.b. Dom kulture.

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku puno naučiti, a polaznici s više iskustva će ga nadograditi novim znanjima i vještinama.

Svoje učešće možete potvrditi putem  obrasca, a agendu možete preuzeti ovdje.

Broj mjesta je ograničen.

Media Lab kao multimedijalni prostor koji pruža podršku svojim članovima u kreiranju nezavisnog medijskog sadržaja, edukaciji i ustupanju radnog prostora i tehničke opreme, djeluje u okviru USAID-ovog „Programa osnaživanja nezavisnih medija“ koji u BiH implementiraju Centar za promociju civilnog društva i Otvorena mreža.

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite putem e-maila: armin.cehic@cpcd.ba ili na brojeve telefona: 033 644 810; 611 798; 611 834.