22. august 2018

SA VAMA DIJELIMO: Godišnji izvještaj CPCD-a za 2017. godinu

„Uspjeh je najbolji kada ga dijelimo sa drugima!“

Howard Schultz

Godišnji izvještaj Centra za promociju civilnog društva (CPCD) za 2017. godinu smo vam odlučili predstaviti na nešto drugačiji i interesantniji način. Pročitajte i informirajte se o svemu što smo radili prethodne godine, ciljevima i strategijama, ali i izazovima sa kojima smo se susreli - individualno i zajedno sa drugim organizacijama civilnog društva.

U ovogodišnjem izdanju Godišnjeg izvještaja CPCD-a saznajte više o tome koliko je demokratija prisutna  u našem obrazovnom sistemu, te građanskom aktivizmu kao pozitivnom društvenom trendu koji bi definitivno trebalo slijediti više mladih na prostoru naše države.

Dragan Bursać, brilijantni kolumnista i novinar, piše o vlastitom doživljaju organizacija civilnog društva i njihovom djelovanju koristeći se originalnim alegorijama i komparativnom metodom pisanja čineći jednostavnu i inspirativnu cjelinu.

2017. godina za nas nosi dinamičan rast i razvoj ali i mnoštvo uspjeha u započetim i ostvarenim aktivnostima. U sklopu SMART Resursnog centra CPCD-a je održano 130 edukacija u kojima je učestvovalo preko 2000 osoba, a u BiH je čak 605 škola organiziralo akciju Sat kodiranja.

O dostignućima, projektima, događajima i oblastima našeg djelovanja pročitajte više u našem novinskom izdanju godišnjeg izvještaja za 2017. godinu  (koji možete pronaći i u digitalnoj verziji ispod).

Godišnji izvještaj CPCD-a za 2017. godinu

Pred vama je mnoštvo korisnih informacija sažetih u konkretne, zabavne i originalne cjeline! Uživajte!