1. decembar 2016

CPCD slavi dva rođendana!

Pozivamo vas da prisustvujete proslavi dva jubileja Centra za promociju civilnog društva (CPCD) – 20. rođendanu CPCD-a, te 10. rođendanu SMART Resursnog centra, koji će se održati u Sarajevo City Centru u subotu, 03.12.2016. godine u periodu od 11 do 15 časova.

CPCD je bosanskohercegovačka organizacija koja u proteklih 20 godina uspješno djeluje na području cijele BiH i Zapadnog Balkana, kreirajući nove šanse za građane/ke kroz brojne projekte, programe i usluge za izgradnju demokratije i pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama. Svoje edukativne programe CPCD sprovodi kroz SMART Resursni centar, koji već deset godina pruža usluge građanima/kama, organizacijama, institucijama i kompanijama. Do sada je uspješno organizovano preko 1.500 edukacija na kojima je prisustvovalo više od 30.000 osoba. Prepoznavanjem globalnih obrazovnih trendova i potreba, te ocjenom korisnika/ca, SMART Resursni centar se etablirao kao jedan od regionalnih lidera na polju edukacije.

Na ovom događaju, CPCD i SMART Resursni centar će građanima/kama pokloniti 20 besplatnih edukacija s ciljem promovisanja i unaprijeđenja kompetencija, znanja i vještina neophodnih na tržištu rada. Prisutne očekuju i brojna druga iznenađenja – dvije nagradne igre sa vrijednim poklonima, rođendanska torta, organizovana zabava za najmlađe, te prigodan program s ciljem promocije usluga za građane/ke.

Sve dodatne informacije o ovom događaju možete dobiti putem telefona 033 644 810, kontakt osoba Majda Tolić.