Projektna akademija

Svjesni ste da svaka organizacija ili institucija u BiH moraju ubrzano podići svoje kapacitete u oblasti uspješnog razvoja projekata, pisanja projektnih aplikacija i upravljanja EU projektima, samo niste znali koja vrsta edukacije je dovoljno ozbiljna, fleksibilna, pristupačna i kvalitetna za vaše potrebe?

Upravo zbog toga smo u okviru našeg Resursnog centra SMART osmislili Projektnu akademiju u kojoj ćete imati priliku da učite od naših najboljih konsultanata koji su godinama izgrađivali svoje iskustvo. Najsjajnija zvijezda u okviru Projektne akademije je svakako Škola izrade projekata za EU, čiji prvi ciklus otvaramo u novembru 2016. godine. Ova četveromjesečna škola nudi nekoliko aspekata koje sigurno nećete naći na drugim sličnim edukacijama u BiH.

Svoja znanja i vještine možete dodatno unaprijediti na specijalističkim kratkoročnim edukacijama koje nudimo, ili direktno sa nama dogovoriti tip edukacije koja odgovara tačno vašim potrebama. Obratite nam se sa povjerenjem putem emaila smart.rc@cpcd.ba ili telefona 033 644 810.