petak, 31. august 2018.

Besplatan webinar: „Kako biti zapažen na svjetskom turističkom tržištu? – Trendovi u prodaji putem digitalnog marketinga“

Kompanija Balkanvibe vas poziva da učestvujete u webinaru koji će se održati 10. septembra 2018. sa početkom u  20 h. Svi učesnici webinara ostvaruju pravo na besplatan kontent marketing paket u trajanju od jednog mjeseca.

Svi vaši potencijalni klijenti će danas pristupiti nekoj od društvenih mreža koju koriste. Ukoliko imate veću trafiku na društvenim mrežama, tražilice poput Google-a i Bing-a vas bolje rangiraju na rezultatima pretraživanja. Kako da navedete ljude širom svijeta da prate vaše objave, te da postanu vaši vjerni kupci, saznajte kroz konkretne primjere učešćem u webinaru „Kako biti zapažen na svjetskom turističkom tržištu? – Trendovi u prodaji putem digitalnog marketinga“. Naučite kako da dođete do većeg profita zahvaljujući oglašavanju na društvenim mrežama.

Balkanvibe je premijerna turistička platforma koja sadrži preko 500 turističkih paketa sa Zapadnog Balkana spremnih za online booking i plaćanje, kao i preko 200 blogerskih članaka koji govore o bogatstvima ovog regiona.

Predavači na webinaru su ekspertica marketinga Larisa Nuhanović i bh. blogerka Vedrana Halič.

Larisa Nuhanović je svoju karijeru u ditigalnom marketingu počela 2009. godine kada je diplomirala Internacionalni marketing na Baruch College (City University of New York). Po povratku u BiH, zapošljava se u agenciji Via Media, gdje kao šefica odjela za digitalni marketing, radi za internacionalne i lokalne brendove, uključujući Henkel, Sony, Telemach, Bingo, USAID, UNDP, UNICEF i mnoge druge. Trenutno radi kao VP of Marketing & Business Strategy u HUB387 i ACADEMY387, te završava magistarske studije iz oblasti marketinga na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.

Vedrana Halič je još od svojih tinejdžerskih godina veliki zaljubljenik u putovanja. Početkom 2017. godine odvažila se pokrenuti blog-profil na Instagramu pod imenom @gingerhedonist i dijeliti otkrića i utiske sa svojim pratiocima. Otvaranje Instagram profila je bio pravi potez jer je, kako i sama kaže, oduvijek bila vizuelni tip osobe i ovaj način dijeljenja iskustava je naišao na pozitivne reakcije publike. Za malo više od godinu dana broj pratilaca dosegao je cifru od 20 hiljada što joj je dalo dodatni poticaj za nove poduhvate u ovoj industriji na jesen tekuće godine.

Ukoliko se bavite organizacijom tura, turističkih aktivnosti, ugostiteljstvom ili jednostavno želite da se informišete o novim marketing trendovima, Balkanvibe webinar je idealna opcija za vas. Učešćem ovom u webinaru imaćete priliku da saznate:

• Zašto su društvene mreže nezaobilazni aspekt svakog poslovanja?
  • Kako vam društvene mreže mogu unaprijediti biznis?
  • Kako mjeriti uspješnost vaših marketing strategija na društvenim mrežama?
  • Kako efikasnije koristiti društvene mreže kao promotivni kanal?
  • Koja je statistika najbitnija za praćenje uspjeha kampanje?
  • Kako blog može pomoći u razvijanju vašeg brenda?

Webinar označava online predavanje u kojem se prisutnoj publici obraćaju predavači iz date oblasti. Nakon izlaganja predavača, učesnici su također u mogućnosti postaviti pitanje i na taj način se uključiti u diskusiju. Kako biste bili učesnik webinara, potrebno je da imate dobru internet konekciju, zvučnik/slušalice i mikrofon.

Za prijavu za učešće i/ili dodatna pitanja, obratite nam se na contact@balkanvibe.com

Pridružite nam se na predstojećem webinaru i saznajte trikove boljeg marketinga!