utorak, 19. septembar 2017.

British Council - besplatni masovni otvoreni online kursevi (MOOCs)


Pridružite se besplatnim masovnim otvorenim online kursevima (MOOC) kako biste unaprijedili svoj engleski i znanje iz raznih oblasti te kako biste se povezali sa učenicima iz cijelog svijeta. Saznajte šta je to MOOC i kako funkcionira i prijavite se na predstojeće kurseve.

Saznajte više o British Council masovnim otvorenim online kursevima na koje se možete prijaviti:

Teaching for Success: učenje i učenici
Ovaj besplatni online kurs je namjenjen nastavnicima engleskog jezika iz cijelog svijeta. Pomoći će vam da razvijete vještine koje su vam potrebne za dalje stručno usavršavanje.
Postanite bolji nastavnik: Istraživanje profesionalnog razvoja
Unaprijedite svoje vještine nastave i naučite više o profesionalnom razvoju za nastavnike.

Teaching for Success: učionica i svijet
Ovaj besplatni internet kurs je namenjen nastavnicima engleskog jezika iz celog sveta. Pomoći će va da razvijete veštine koje su vam potrebne za stalno stručno usavršavanje.

Engleski na radnom mestu
Ovaj besplatni kurs je odličan za ljude koji uče engleski i žele da poboljšaju svoje znanje engleskog kako bi pronašli bolji posao.

Engleski jezik u ranom djetinjstvu: učenje i razvoj
Ovaj besplatni online kurs će vam pomoći da saznate koji je najbolji način da djeci u ranom djetinjstvu pomognete pri učenju engleskog kao drugog jezika, dok se još uvek upoznaju sa svojim maternjim jezikom.

Kako uspjeti na globalnom tržištu rada
Početak karijere ili novog posla nosi sa sobom mnogo pitanja, zato smo kreirali kurs koji će vam pomoći kroz prve sedmice i mjesece. Pridružite se našem besplatnom online kursu koji će vas pripremiti za vaš početak karijere ili prvi posao.

Stručno usavršavanje za podučavanje engleskog jezika
Besplatni online kurs za predavače engleskog jezika širom svijeta. Kurs će razviti vještine i prakse potrebne za kontinuirani profesionlni razvoj (CPD).

Razumijevanje jezika: učenje i podučavanje
Kurs su razvili Univerzitet u Southamptonu i British Council. Prošle godine je 120 000 ljudi iz cijelog svijeta pohađalo ovaj kurs.

Razumijevanje IELTS-a: Tehnike polaganja ispita iz engleskog
Ovaj online kurs se preporučuje svima onima koji razmišljaju o polaganju IELTS ispita, ali će savjeti dati na ovome kursu biti korisni i za ostale koji uče engleski jezik.

Istražujemo engleski jezik: Jezik i kultura
Increase your confidence in English and improve your language skills with the free online course while exploring more about British culture at the same time.

Info: http://bit.ly/2ymkbhV