srijeda, 6. februar 2019.

CEO radionica: Lideri jedu posljednji


Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u okviru ovogodištnjeg projekta CEO konferencija pod sloganom The Power of Choice (Moć izbora) zajedno sa partnerima Sberbank BH, Sol Azur - Buena Vista, Institut za razvoj mladih KULT, Coca-Cola HBC B-H, Posao.ba i AutoŠkola LifeLine organizovat će seriju radionica za studente i srednjoškolce sa ciljem jačanja ličnih kompetencija i vještina mladih u Bosni i Hercegovini!

Pozivamo vas na prvu radionicu ˝Lideri jedu posljednji˝ koja će se održat 9. februara tekuće godine pod pokroviteljstvom Instituta za razvoj mladih KULT na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu sa početkom u 9:30h.

Nakon uvodnih riječi predstavnika CEO tima, učesnici će imati priliku slušati interaktivno predavanje sa praktičnim vježbama na temu leadershipa koji predstavlja jednim dijelom psihološku stranu menadžmenta, dok drugim dijelom pokazuje kako se može na jedan skladan i kvalitetan način predvoditi tim ljudi. Leadership je akcija, a ne pozicija, te ako želite da vas ljudi prate, mi ćemo vas naučiti kako to učiniti koristeći određene alate!

Nakon pauze, Coca Cola će predstaviti Business Case Study takmičenje za studente. Ukoliko ste spremni za izazove, ovo je idealna prilika da se prijavite i pokažete svoje znanje i vještine u oblasti razvoja poslovanja na inovativan i proaktivnan način. Na kraju, Solazur & Buenavista će pozvati učesnike na radionicu koja će se održati u martu ˝Upoznaj svijet i vrati se kući!

Preuzeto sa: www.facebook.com