srijeda, 7. avgust 2019.

Find Your SPARK Sarajevo - Startup Edition, powered by NSoft


Osim što ćete imati priliku popričati sa osnivačima postojećih uspješnih startupa i isprobati njihove proizvode, zainteresirani za poduzetništvo se mogu prijaviti na jednodnevnu radionicu i natjecanje

Na pola puta smo u ovogodišnjoj #FindYourSPARK priči. Nakon dva uspješno održana događaja u Banja Luci i Zenici, s ponosom najavljujemo treći u Sarajevu. Zajedno s nama, sarajevski FYS će organizirati i HUB387, gdje je ujedno i mjesto održavanja. Vrijeme - subota, 24.8. od 15 do 19 sati.

Imamo i treću temu događaja - startupi i poduzetništvo. Osim što ćete imati priliku popričati sa osnivačima postojećih uspješnih startupa i isprobati njihove proizvode (ProtoLAB, TraceBrace, CaseBlock, Nano Air-conditioner i Kinetic V2), svi zainteresirani za poduzetništvo se mogu prijaviti na jednodnevnu radionicu i natjecanje. Tema radionice je Business Model Canvas i različite vrste poslovnih modela, a svi sudionici koji prođu radionicu na kraju sudjeluju u natjecanju. Zadatak natjecanja je izraditi najbolji poslovni model na zadanu temu koju ćete saznati prije natjecanja. Nagrada: VIVAX tablet TPC-804 3G i put na Find Your SPARK u Mostaru.

Iako je naglasak na startupima, poduzetništvu i poslovnim modelima, nećemo zapostaviti ni tech entuzijaste. Tako ćete i na ovom izdanju događaja Find Your SPARK moći pogledati i isprobati robotiće, dronove, električna vozila, virtualne igre i 3D gadgete.

PROGRAM

15:00 - 19:00 Gadget Show: roboti, električna vozila, dronovi, 3D uređaji i igraće konzole
15:00 - 16:30 Brain Gym: radionica o poslovnim modelima
16:30 - 18:00 Tech Challenge: natjecanje iz najboljeg poslovnog modela
18:00 - 19:00 Proglašenje pobjednika i kraj događaja

Glavni partner događaja je HUB387, a sponzori su: NSoft, SYNC i Rolograf. Događaj je besplatan - sve što trebate uraditi da biste sudjelovali je popunjavanje kratke forme: http://bit.ly/2y9quXu. Nakon Sarajeva, ostaje još jedan FYS - onaj najveći u Mostaru.

Izvor: @spark.mostar