13. novembar 2018

ISSA Edukacija i certificiranje personalnih trenera

- O ISSA programu certifikacije:

Ukoliko želite postati licencirani personalni trener u fitnes industriji, i pri tome imati diplomu/certifikat koji je priznat u preko 90 svjetskih zemalja – onda je ISSA certifikacija za personalne trenere upravo ono što trebate! ISSA (International Sports Sciences Association) je svjetski lider za obuku personalnih trenera i fitnes instruktora koji nudi teorijsku i praktičnu obuku, kao i licenciranje za 12 različitih usmjerenja. Osnovan 1988 godine od strane Dr. Sal Arria i Dr. Frederick Hatfield, ISSA je do danas edukovala i certificirala preko 200.000 trenera širom svijeta. Certifikat koji otvara vrata svih svjetskih centara i garantuje jednu odličnu edukaciju, kao i mogućnost stalnog usavršavanja i unaprijeđivanja znanja.

- Kako se sprovodi edukacija i licenciranje:

Edukacija i licenciranje će biti sprovedeno kroz program koji su ispred ISSA pripremili i sprovoditi će ga treneri Fitnes&Health studija Transform. Edukacija u trajanju od 7 dana će Vam ponuditi svu potrebnu literaturu, teorijaska predavanja, praktične vježbe i savjete koji će Vam pomoći da finalni ispit završite na najbolji mogući način i time sebi osigurate validan certifikat na svjetskom nivou za ulazak u fitnes industriju.

- Gdje je licenca validna za rad:

Licenca ISSA je svjetskog renomea i priznata je u preko 90 svjetskih zemalja.

- Kako se osposobljavaju polaznici (segmenti edukacije):

Polaznici ove edukacije i licenciranja će biti kroz sedmodnevni program edukaovani kroz nekoliko segmenata (poglavlja):
1. Anatomija i Fiziologija
2. Kineziologija i Biomehanika
3. Motoričke sposobnosti i zdravstveni fitnes
4. Programiranje treninga
5. Prehrana / Nutricionizam
6. Fitnes za sve

- 5 razloga zašto pristupiti ISSA licenciranju na ovaj način:

ISSA licenciranju za personalnog trenera možete pristupiti i online. Ono što će činiti ogromnu razliku u odnosu na taj vid licenciranja, ukoliko pristupite edukaciji kroz naš program, dobićete i neke dodatne benefite:
1. Kroz kompletan program edukacije Vas vode treneri Fitnes&Health Studija Transform koji su osposobljeni za ovu edukaciju i licenciranje i samim time će Vam vrlo jasno i decidno znati prijeti prave informacije. Treneri koji na mjesečnom nivou rade 120+ personalnih treninga zasigurno će Vam znati prenijeti svoje iskustvo i educirati Vas bolje nego kroz online pristup.
2. U odnosu na online učenje, kroz naš program ćete imati i praktični dio, gdje ćete sa našim trenerima kroz personalni trening sa stvarnim klijentima sve ono sa teorije proći i kroz praksu.
3. Nema dodatnih troskova, u finalnoj cijeni Vam je uključena edukacija, shiping literature, literatura, prva pomoć, licenca i edukator.
4. Mogućnost stalne komunikacije sa našim trenerima, savjetovanje, doeduciranje, kao i popust na cijenu kotizacije za sve seminare i edukacije u organizaciji Fitnes&Health studija Transfom
5. Kroz ovaj program certifikacije treneri Fitnes&Health studija Transform će profilirati potencijalne trenere koji bi se priključili našem timu.

Uslovi za pristupanje edukaciji:
- Napunjenih 18 godina
- Osnovno poznavanje engleskog jezika (literatura, kontrolni testovi i finalni ispiti su na engleskom)
- Pozeljno, ali ne i presudno, iskustvo u teretani bar 6 mjeseci

Broj mjesta na ovoj edukaciji i licenciranju je ograniceno na 6.
Prijave vrsite putem mail-a: info@transform.ba

- Kada: 1.12.-7.12.2018
- Gdje: Fitnes&Health studio Transform, Sarajevo. Patriotske lige 50 (R sport Centar).
- Cijena: 550EUR
- Način plaćanja: Žiralno
Ime i Prezime
Svrha uplate: Članarina za ISSA edukaciju