12. juni 2018

Međunarodna ambasador stipendija


Zainteresovani studenti mogu da se prijave za stipendiju Međunarodnog ambasadora ako im je ponuđeno mesto za studiranje na redovnom diplomskom ili postdiplomskom kursu na Univerzitetu u Vest Londonu, koji počinje u septembru 2018. godine.

Za koga je namenjena stipendija?

Stipendija Međunarodnog ambasadora pruža finansijsku podršku za istaknute studente koji žele postati ambasadori na Univerzitetu u Vest Londonu. Stipendija Međunarodnog ambasadora daje popust za troškove školarine samo za prvu godinu studija.

Ko su Međunarodni ambasadori?

Međunarodni ambasadori su aktivni predstavnici Univerziteta. Od njih se očekuje da učestvuju u aktuelnim i budućim promotivnim aktivnostima i biće intervjuisani i fotografisani od strane marketinga.

Kao istaknuti studenti, ambasadori će s vremena na vreme doprinositi promociji Univerziteta u Vest Londonu, tako što će podržavati organizovane događaje za naučnike ili Međunarodnu kancelariju.

Stipendija

Za kandidate koji se prijavljuju za septembar 2018. godine, Univerzitet nudi do 50 stipendija u vrednosti od pet hiljada funti.

Prijava i rok prijave

Možete se prijaviti popunjavanjem onlajn formulara koji možete pronaći ovde, a krajnji rok za prijavu je 15. jul 2018. godine.

Prijaviti se možete ovdje

Preuzeto sa: www.najstudent.com