11. juli 2018

Ostvari svoje preduzetničke vještine i zakorači u svijet preduzetništva!

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor, objavljuje Javni poziv za učešće u trećoj komponenti „Preduzetništvo i samozapošljavanje“ ovogodišnjeg projekta „Škola liderstva“.

Kako doći do poslovne ideje i razvijati je, kako pripremiti i kome predstaviti poslovni plan, kome se obratiti i na koji način zagovarati realizaciju poslovne ideje? Koje mogućnosti „Zaštitna radionica“ pruža mladima u cilju realizacije njihovih preduzetničkih ideja? Sve navedeno možete usvojiti pohađanjem treninga „Preduzetništvo i samozapošljavanje“.

Vođenje ličnog biznisa je najsigurniji način da dobro zaradite. Ako ste mladi, ambiciozni, i znate da ste talentovani upravo za sferu preduzetništva, ne čekajte i zajedno sa nama usvajajte nove vještine i znanja. Tokom komponente „Preduzetništvo i samozapošljavanje“, vrhunski treneri će vam kroz radionice prenijeti znanje kako da kreirate i razradite svoju poslovnu ideju.

Kroz radionicu “Omladinsko preduzetništvo”  steći ćete vještine za pokretanje i vođenje vlastitog biznisa, naučičete kako pripremiti i kome predstaviti poslovni plan, kome se obratiti i na koji način zagovarati realizaciju poslovne ideje.

Kroz radionice “Samozapošljavanje kroz Zaštitnu radionicu”, osim usvojenog znanja, imaćete mogućnost prolaziti kroz radionice izrade nakita, šivenja i ukrašavanja dekupaž tehnikom. Materijal za održavanje radionica i izradu prve grupe vaših vlastitih rukotvorina biće obezbjeđen potpuno besplatno! Radionice će voditi iskusni treneri a sve u cilju, kako biste zahvaljujući usvojenim vještinama došli do samozaposlenja.

Usvojenim vještinama i znanjem, svoje preduzetničke sposobnosti ćete moći promovisati i provjeriti na „III Sajmu mladih preduzetnika“, koji će i ove godine organizuje Fondacija „Zajednički put“. Treći sajam mladih preduzetnika, idealna je prilika da na vrlo upečatljiv način predstavite i ponudite svoje proizvode i usluge vašim sugrađanima.

Na treću komponentu „Preduzetništvo i samozapošljavanje“, mogu se prijaviti mladi iz cijele prijedorske regije. Korisnicima iz ostalih opština prijedorske regije biće nadoknađeni troškovi prevoza.

Prijavite se do 13.07.2018. godine, do 00:00 časova, na email adresu: fondacija.uw@gmail.com, i kreirajte svoju poslovnu ideju.

Zainteresovani kandidati, na email adresu Fondacije, treba da pošalju:

• popunjeni obrazac i li da obrazac popune lično u prostorijama Fondacije „Zajednički put“

„Preduzetništvo i samozapošljavanje“, treća je komponenta koja se realizuje u okviru programa „Škola liderstva: VI generacija mladih lidera“.

“Škola liderstva : VI generacija mladih lidera“ predstavlja tradicionalni projekat koji se realizuje po šesti put u kontinuitetu uz pokroviteljstvo predsjednice Fondacije Semire Hoffmann i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, kao i Opštine Novi Grad i grada Prijedor.

Učešće na Školi liderstva je besplatno! Pridružite se VI generaciji mladih lidera, i zakoračite u svijet preduzetništva!