petak, 23. avgust 2019.

POZIV ZA SARADNJU u okviru projekta „Borba protiv korupcije sa novom generacijom stručnjaka iz oblasti etike i usklađenosti“


Potencijalni učesnici se mogu prijaviti do 12.09.2019.godine do 17.00h.

POZIV ZA SARADNJU

organizacijama javnog i privatnog sektora u okviru projekta:
„Borba protiv korupcije sa novom generacijom stručnjaka iz oblasti etike i usklađenosti“

West-East Forum for Ethics and Compliance (WEFEC) implementira projekat „Borba protiv korupcije sa novom generacijom stručnjaka iz oblasti etike i usklađenosti“, uz podršku Američke ambasade u BiH. Kroz ovaj projekat će biti organizovana specijalizirana obuka iz oblasti etike i usklađenosti za službenike u organizacijama javnog i privatnog sektora, koji se u okviru svojih radnih dužnosti bave pitanjima usklađenosti poslovanja i/ili anti-korupcije. Učešće u obuci je besplatno, a broj učesnika je ograničen na 30.

Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u projektu kroz informisanje potencijalnih učesnika iz Vaše organizacije o obuci i njihovo delegiranje. Očekujemo da učesnici u obuci imaju podršku organizacija iz kojih dolaze u smislu oslobađanja od radnih dužnosti za dane kada se organizuje obuka, podrške u implementaciji antikoruptivnih aktivnosti u organizaciji, pokrića eventualnih dodatnih troškova koje učesnici mogu imati (smještaj, prevoz itd).

Informacije o obuci, uslovima učešća i druge relevantne informacije možete naći na ovom linku. Za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u projektu, molimo Vas da nas kontaktirate na info@wefec.org ili telefon 057/230-422.

Izvor: wefec.org