četvrtak, 27. april 2017.

Poziv za učešće na edukaciji “Liderstvo u poslovanju“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom PlanB d.o.o. ,koja je predstavnik VCC fondacije iz Poljske, organizira specijalistički program edukacije na temu ”Liderstvo u poslovanju”. Program edukacije omogućava polaznicima sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o liderstvu.

U toku edukacije, polaznici će steći znanje iz teorije liderstva modernog doba, odnosa između vođenja i slijeđenja te kako voditi različite strukture organizacije u različitim sredinama. Razmatrati će se odnos liderstva i menadžmenta, te načini vođenja tima u vremenu krize i u vremenu promjene. Također, polaznici će biti u prilici da izvode praktične vježbe komunikacije sa saradnicima i javnošću, u različitim situacijama. Posebno ce se obrađivati značaj inteligencije za sposobnost liderstva, te aspekti korištenja emocionalne inteligencije u funkciji uspješnog liderstva.

”Liderstvo u poslovanju” je certificirani program edukacije gdje će polaznici pored neophodnih znanja, steći i međunarodno priznati Europass certifikat, nakon što polože test završne provjere znanja. Specijalistička edukacije se planira održati u periodu od 15.05. – 17.05.2017. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH.

Cijena pohađanja edukacije po polazniku iznosi 899.00 BAM (PDV uključen). U cijenu su uračunati polaganje završnog stručnog ispita, knjige, diploma i dodatak diplomi za Europass, te ručak i osvježenje u pauzama.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće, popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 08.05.2017.godine na email: edukacija@komorabih.ba ili fax:033/566-205. Na osnovu izvršene prijave kompanija PlanB d.o.o. će dostaviti predračun za uplatu.

Za sve informacije možete se obratiti na telefon 033/566-201 ili kompanija PlanB d.o.o. 033/951-318.

Pozivno pismo
Prijava učešća