srijeda, 26. april 2017.

Probno predavanje za CNC operatera u INTERA TP-u


U posljednje vrijeme se zanimanje CNC operatera istaknulo kao najtraženije strukovno zanimanje u Europi. INTERA Tehnološki Park ponosno organizira već 11. ciklus obuke za CNC operatera čime doprinosi razvoju spomenutih kadrova, ali i metalnog sektora u cjelini. Kvalitetni predavači i najsuvremena oprema rezultirali su zapošljavanjem gotovo polovice polaznika prethodnih ciklusa.

Kako biste stekli uvid u obuku, pozivamo Vas na probna predavanja koja će se održati  u četvrtak, 27.4.2017. godine s početkom u 17:00h u prostorijama INTERA HTEC centra. Tijekom predavanja polaznicima će kroz prezentacijski dio biti predstavljeni edukacijski paketi koji se nude u sklopu centra, a nakon toga će imati priliku sudjelovati u izradi metalnog elementa na osnovu radioničkog crteža te uživo vidjeti i osjetiti kako izgleda proces izrade metalnog dijela na CNC stroju.

Pored same obuke, INTERA HTEC polaznicima pruža i priliku da stupe u kontakt s zainteresiranim poslodavcima-poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila.

Prijave za probna predavanja mogu se izvršiti putem emaila na htec@intera.ba. Očekujemo Vas!

Info: http://bit.ly/2q419bW