četvrtak, 12. juli 2018.

Program za mlade profesionalce – YPP 2018


OBLAST: 
ekonomija, finansije, obrazovanje, javno zdravstvo, društvene nauke, inženjering, urbanizam, poljoprivreda, prirodni resursi i drugo

OPIS:
Program mladih stručnjaka (YPP) je polazna tačka za uzbudljivu karijeru u organizaciji Svjetske banke.
To je jedinstvena prilika za mlade talente koji imaju strast za međunarodni razvoj i potencijal rukovodstva da steknu iskustvo u vrhunskim tehničkim i menadžerskim pozicijama u organizaciji Svjetske banke (WBG).
Da bi bili konkurentni za ovaj visoko selektivan program, kandidati moraju pokazati posvećenost razvoju, dokažu akademski uspjeh, profesionalno postignuće i sposobnost rukovođenja.
Svake godine program pohađa oko 45 aplikanata. Mladim stručnjacima se nudi petogodišnji ugovor o obnovljivom trajanju, 24 mjeseca se provodi u strukturiranom programu razvoja. Ova pozicija obuhvata mjesečnu zaradu, osiguranje, penzioni plan, kartu u jednom smjeru, nekoliko programa finansijske pomoći, uključujući i dvogodišnji beskamatni zajam.

USLOVI:
– Znanje engleskog jezika;
– Poželjno je znanje i nekog od navedenih jezika: arapski, kineski, francuski, portugalski, ruski ili španski;
– Specijalizacija u oblasti kao što su ekonomija, finansije, obrazovanje, javno zdravstvo, društvene nauke, inženjering, urbanizam, poljoprivreda, prirodni resursi i drugo;
– Najmanje tri godine relevantnog profesionalnog iskustva vezanog za razvoj ili nastavak akademskih studija na doktorskom nivou.

NAČIN PRIJAVE:
Popuniti onlajn obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:
31. jul 2018. godine.

Detaljnije: Program za mlade profesionalce – YPP 2018

Preuzeto sa: www.mladiinfo.me