srijeda, 21. juni 2017.

Radionica: Kreativno razmišljanje i dizajn

Probudite Vašu kreativnost sa gostujućim predavačem Darkom Bogojević!

Radionica je usmjerena ka buđenju i angažmanu ljudske kreativnosti na razini konstruktivnog razmišljanja i rješavanja problema koje se može aktivno primjeniti u modernom dizajnu. Sadržaj će biti koncipiran kombinovanim kratkim prezentacijama o kratvnom razmišljanju i kratkom kreativnom radionicom nakon kojih će svi pristni moći osjetiti da se umjetnik može pronaći u svima nama.

Radionica je fokusirana na proširivanje fleksibilnosti vašeg kreativnog uma kroz zabavne zadatke i male informativne raznobojne prezentacije sa izraženom primjenom u dizajnu. Naime, ova radionica nije ograničena na jednu profesiju, jer kreativnost se može pronaći u svakoj pori naseg života, te su tako svi koji žele da ohrabre svoje kreativno razmišljanje iz novog ugla ili da istupe iz komforne zone su dobrodosli da aktivno ušestvuju u malom kreativnom izazovu.

Kako je predavač jako iskusan u oblasti grafičkog dizajna, učesnici će imati priliku da postavljaju pitanja i da razmjene iskustva sa predavačem, te će moći da saznaju dosta stvari koje ih zanimaju.
Radionica će se održati u petak, 23.06.2017., od 16 do 19h u  prostorijama ACADEMY 387 u Bosmalu.

Cijena: 29,00 KM!

Info: http://bit.ly/2rCm8Dq