četvrtak, 08. juni 2017.

Radionica: Siguran ženski prostor kreiranja zagovaračkih akcija

Fondacija CURE poziva sve žene s područja Sokoca, Rogatice i Pala na radionice „Siguran ženski prostor kreiranja zagovaračkih akcija”

#1 RADIONICA NA SOKOCU za sve žene koje se nalaze na području Sokoca i Rogatice će se održati u četvrtak, 22.06.2017. u trajanju od 16:00 do 18:00 časova.

#2 RADIONICA NA PALAMA za sve žene koje se nalaze na području Pala će se održati u petak, 23.06.2017. godine u trajanju od 16:00 do 18:00 časova.

Radionica će omogućiti ženama upoznavanje sa ženskim pravima, ravnopravnosti, prevencijom svih oblika nasilja i socijalnom pravdom. Na ovaj način ćemo omogućiti da se žene kroz neformalno umrežavanje inspirišu i aktiviraju na snažnije zagovaračke akcije u svojim lokalnim zajednicama.

Radionicu će voditi Jadranka Miličević, aktivistkinja i izvršna direktorica Fondacije CURE.

Radionica se organizuje u sklopu projekta „Žensko zagovaranje za rodnu ravnopravnost“ koju finansijski podržava Women’s World Day of Prayer (WWDP)-German Committee. Osnovni cilj projekta jeste kroz proces umrežavanja i zagovaranja osigurati socijalnu pravdu za žene različite dobne, socijalne, nacionalne, etničke i vjerske pripadnosti s područja Romanije, Istočnog Sarajeva, Hadžića, Kupresa i Tuzle.

Ukoliko ste zainteresovane za učešće na radionici molimo vas da vašu prijavu (ime i prezime, grad i kontakt telefon) pošaljete najkasnije do 19.06.2017. do 12:00 časova na e-mail: vildana@fondacijacure.org i/ili putem telefona: +387 33 20 75 61.

*O tačnoj lokaciji održavanja radionica u navedenim gradovima učesnice će biti naknadno obavještene.

**Fondacija CURE nažalost nije u mogućnosti pokriti putne troškove za učesnice iz drugih gradova, osim za učesnice koje dolaze s područja Rogatice. Očekujemo vas! Fondacija CURE

Info: http://bit.ly/2r9oSqG