10. januar 2019

Tuzla | Kurs Excel-a

Excel je program čija je primjena iz dana u dan sve veća u svim sferama poslovanja. Uspješne domaće i strane kompanije, odlično poznavanje Excel-a stavljaju kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje i profesionalno napredovanje.

U poslovnim okruženjima se sve gleda i analizira kroz brojeve, i dobar dio našeg uspjeha zavisi od naše sposobnosti upravljanja informacijama i podacima – izveštaji, statistika i planiranje predstavljaju svakodnevnicu. Na osnovu tih brojeva vidimo trenutni trend našeg poslovanja, ali i donosimo odluke kako bismo postigli bolje rezultate. Najpoznatiji program za rukovanje podacima je Microsoft Excel.

Excel je savršen program, nudi neiscrpne mogućnosti. Ukoliko dobro ovladate osnovnim i naprednim tehnikama korištenja Excela olakšat ćete sebi rad, postat ćete bolji član tima ili kolektiva, te vam neće biti potrebna ničija pomoć.

Trajanje kursa : 10 dana (dva časa sedmično)

Cijena kursa : 141 KM (PDV uračunat u cijenu)

Mjesto : Tuzla

Početak kursa: Kada se formira grupa

Napomena: Za pohađanje kursa potrebno posjedovati vlastiti laptop.

Prijave na broj telefona 062 813 000 ili putem maila: info@pokrenite se (u mailu navesti ime, prezime, broj telefona).

Prijavite se na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Preuzeto sa: www.facebook.com