četvrtak, 10. januar 2019.

Upis nove generacije budućih psihoterapeuta, psiholoških savetnika i life coach savjetnika/ica


Upis nove generacije budućih psihoterapeuta, psiholoških savetnika i life coach-eva u Sarajevu.

Sve informacije i prijave možete dobiti putem
maila: olicentarsarajevo@gmail.com
telefona: +387 64405 46 90

Edukaciju počinjemo uvodnim modulom nakon koga se možete odlučiti za nastavak edukacije.

Više o uvodnom modulu:
Na uvodnom modulu dobićete priliku da upoznate OLI metod i primijenite osnovne tehnike savremenog psihodinamskog načina pristupa čovjeku.

Uvodni modul - početni- traje dva dana, nakon čega se dobija sertifikat i mogućnost nastavka edukacije u željenom pravcu.

Uvodni modul rezervisan je za:
- Tehnike otkrivanja lične istine u radu sa sobom i drugima.
- Upoznavanje sa bazičnim sposobnostima i kontra-sposobnostima neophodnim za dostizanje sposobnosti za ljubav i rad, koje su od suštinske važnosti za rad sa ljudima.
- Bazične pristupe rada na sebi i drugima u procesu life coachinga, savetovanja i psihoterapije u OLI metodu.
Dobićete priliku da i kroz rad na ličnim iskustvima upoznate OLI metod i primenite osnovne tehnike savremenog psihodinamskog načina pristupa čovjeku.

Rad sprovodimo u malim grupama, prijave traju do popunjavanja mjesta!
Cijena uvodnog modula iznosi 110 EUR.

Akreditacije i certifikati:

Psihoterapija:
Program edukacije je akreditovan i usklađen sa trening standardima i zahtevima UPSKS- Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EAC (Evropske asocijacije za savetovanje). Vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog psihoterapeuta (UPSKS), evropskog certifikata akreditovanog savetnika (EAC) i evropskog certifikata iz integrativne psihodinamske psihoterapije:EAIPP (European Association for Integrative Psychodynamic Psychotherapy.
Savetovanje:
Program edukacije je akreditovan i usklađen sa trening standardima i zahtevima UPSKS- Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EAC (Evropske asocijacije za savetovanje). Vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog savetnika (UPSKS), evropskog certifikata akreditovanog savetnika (EAC) i evropskog certifikata iz integrativnog psihodinamskog savetovanja: EAIPP (European Association for Integrative Psychodynamic Psychotherapy).
Life coaching:  Program edukacije je akreditovan i usklađen sa trening standardima i zahtevima UPSKS - Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije i EMCC (Evropskog saveta za koučing i mentorstvo). Vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog kouča (UPSKS), i evropskog certifikata akreditovanog integrativnog psihodinamskog kouča (EAIPCM), kao i do mogućnosti učlanjivanja u EMCC.
Ko se može prijaviti:
Uvodni modul mogu pohađati kandidati bilo kod obrazovnog profila!

Više o edukacijama i kompletnom programu možete pronaći ovde:

PSIHOTERAPIJA:https://olicentar.rs/psihoterapija/
PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE:https://olicentar.rs/savetovanje/
LIFE COACHING:https://olicentar.rs/life-coaching/

*Za razliku od edukacija iz life coachinga, uslov za prijavu na edukaciju iz savjetovanja i psihoterapije uključuje kandidate koji studiraju ili su završili neke od fakulteta društveno humanističkog usmerenja: psihologija, medicina, andragogija, etnologija i antropologija, pedagogija, sociologija, filozofija, fakultete bezbjednosti, defektologija itd. )

Preuzeto sa: www.facebook.com