srijeda, 22. august 2018.

Zenica: 1. Simpozij medicinskih sestara i tehničara u FBiH

Simpozij je idealna prilika za promovisanjem sestrinstva, ali i našeg Udruženja/Udruge, tj. mogućnost da se učesnicima predoče ciljevi, misija, vizija, programske aktivnosti i značaj Udruženja/Udruge medicinskih sestara i tehničara u FBiH važnih za unapređenje sestrinstva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Navedeni Simpozij je idealna prilika za razmjenu svakodnevnih iskustava iz prakse, te uspostavljanja novih poznanstava i uzajamne saradnje. Pored navedenog pripremili smo bogat društveni program, te se koristimo prilikom i još jednom Vas pozivamo da nam se pridružite i uzmete aktivno učešće u vidu izlaganja svojih naučno-istraživačkih radova u obliku usmene, poster prezentacije ili pasivno u smislu prisustvovanja istim.

Za sve dodatne informacije vezane za 1. Simpozij medicinskih sestara i tehničara u Federaciji Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem možete se obratiti organizatorima na e-mail: fbih.umst@gmail.com.

Preuzeto sa: www.hocu.ba