6. decembar 2017

Žena u životu i preduzetništvu – Pod sloganom A ŠTA TI MISLIŠ?


Pozivamo vas da ispratite konferenciju na temu „Žena u životu i preduzetništvu“ Banja Luka 2017 pod sloganom „ A ŠTA TI MISLIŠ“ koja se održava 12. decembra 2017. godine, u hotelu Bosna velika kristalna sala, ul Kralja I Karađorševića br. 97. Banja Luka.

Konferenciju će otvoriti uspješna žena, naše drago TV lice, poznata voditeljka i urednica Biljana Knežević.Konferencija ima za cilj unapređenje položaja žene u životu i preduzetništvu. Želja nam je da skupu prisustvuju muškarci i žene, smatramo da se takvim pristupom može više spoznati i doći do kvalitetnije razmjene iskustava i informacija.

Nikako nam nije cilj zapostaviti muškarce jer na nekom od narednih skupova imaćemo interesantne teme za podršku jačeg pola.

Smatramo da bi se unaprijedio položaj žene u društvu, životu i poslu itekako treba raditi sa mladim ljudima, upoznati ih sa društvenim normama i vrijednostima.Sponzori i iskusni govornici će nam kroz opušteno druženje i predavanje reći nešto više na pomenutu temu a koja se sigurno neće zaustaviti na tome poznajući žene :)Razgovaraćemo sa iskusnim ljudima i sa mladima na prevazilaženju stihijskog napuštanja naše zemlje, družićemo se, upoznati, pružiti priliku gostima da se uključe u diskusiju, čuti šta ih tišti, čuti mišljenje o životu žene i preduzetnika na našim prostorima i sa kakvim se problemima susreću.

Sagledaćemo trenutno stanje, mogućnosti, čuti primjere dobre prakse.

Mogućnosti saradnje, razmjene iskustava i znanja su šanse da se što veći broj mladih nezaposlenih ljudi ohrabri i krene u preduzetništvo.

Želimo istaći vrijednost lokalne privrede koja je u sjenci globalnih dešavanja.

Želimo čuti pozitivne priče i uvjeriti se da ih imamo.

Na skup ste svi dobrodošli.

Preduzetnicima pružamo mogućnost da budu gosti ili sponzori-govornici koji će imati priliku da se prezentuju i prenesu svoje iskustvo i mišljenje prisutnima.

Medijska kampanja paralelno sa kampanjom na društvenim mrežama ići će do popunjavanja broja mjesta.

Zbog toga vas ljubazno molimo da svoje mjesto rezervišete na vrijeme:
Mail rezervacije@itdmarketing.com
Tel: 065 657 444

Sponzori i govornici koji su već obezbijedili svoje mjesto su:
1. Mirjana Kolarić vlasnica butika Belloro i upravnica TC ZENIT Banja Luka
2. dr specijalizant stomatološke protetike Marija Đurić, direktor i jedan od suvlasnika Zu Stomatološka ambulanta „dr Đurić“ Čelinac
3. dr specijalista stomatološke protetike Ružica Bijelić-Cigan, direktor i vlasnik ZU Stomatološka ambulanta Dub-Dent Kozarska Dubica
4. Marinko Umičević inženjer obućarske tehnologije i izvršni direktor TO „Bema“ i odbornik grada Banja Luka.

Ostalo nam je još par slobodnih mjesta za sponzore.

Prijavite se jer nam je važno – A ŠTA TI MISLIŠ?

Srdačan pozdrav,

Vesna Krminac, predstavnik organizator i direktor “Itd marketing” d.o.o. Banja Luka
Тел.: +387 (0) 65 657 444
E-mail: vesna@itdmarketing.com

Info: http://bit.ly/2BF9W9q