10. januar 2018

Besplatno predavanje: Otpuštanje EGA

Ego je slika koju stvaramo te imamo sami o sebi. On često preuzima kontrolu nad našim životom ukoliko ga ne koristimo mudro, manipuliše našim emocijama i mislima sprečavajući nas da vidimo šta se zaista oko nas dešava. On blokira našu svijest, zadržavajući nas u prošlosti odnosno budućnosti te nismo u stanju da zaista osjetimo i živimo sadašnji trenutak.

Ego spriječava svaku vrstu promjene, obuzet je strahom i želi nas zadržati tamo gdje jesmo. Stvara se strah od nepoznatog, neuspjeha ali i od uspjeha. Ukoliko se poistovjetimo sa našim Egom i dopustimo mu da vlada, naš pogled na svijet će ostati ograničen.

Da bismo živjeli u stvarnosti, prihvatili istinu i bili u potpunosti zadovoljni, potrebno je da se oslobodimo od utjecaja Ega i svjesno poduzimamo sve akcije. Slabljenjem Ega naša suština će zasijati i konačno možemo živjeti život na pravi način.

Dakle, djelovati možemo pod utjecajem Višeg Ja ili našeg Ega. Izbor je na Vama.

Trener Marina Čavić, je započela svoje istraživanje meditacije ličnog razvoja prije 10 godina u Engleskoj gdje je i odrasla. Njena ljubav za istinu, širenjem univerzalnih vrijednosti i praktičnih metoda za transformaciju, čini ljude staloženijima, snažnijima i duboko povezanima s unutrašnjim mirom.Ona voli podučavati na interaktivan način, pogotovo kurseve samopoštovanja, samovodstva, upravljanja stresom, pozitivno mišljenje, autentične komunikacje i meditacije.

Broj učesnika je limitiran na 20.

Prijave traju do 11.01. i šaljite ih na : transformacija.bih@gmail.com

Predavanje je u petak 12.01.2017. godine u 18.00h

O tačnoj lokaciji pradavanja možete se informisati putem navedene email adrese.

Info: http://bit.ly/2mgazjH