nedjelja, 17. mart 2019.

Dribbble Meetup Mostar

Dizajneri i animatori, Dribbble Meetup napokon dolazi u Mostar! Održat će se u prostorijama SPARKa, u četvrtak, 4.4. u 18 sati. To je idealna prilika za lokalne kreativce da se druže, razmijenjuju ideje, razgovaraju i potiču svoje lokalne dizajnerske zajednice.

Ukoliko se prijavite na ovaj besplatni događaj, možete očekivati nekoliko kratkih izlaganja na teme poput “Animation: Film vs. Gaming” ili “What about branding?” od strane iskusnih dizajenera i animatora iz tvrtke NSoft i drugih lokalnih tvrtki; panel diskusiju o dizajnu, ali i analogni playoff na temu koju ćete saznati na događaju. :) Kao i svaki #SPARKevent, i ovaj ćemo završiti druženje uz pizzu i pivo, a moglo bi biti i nekih nagrada.

18:00 Uvod
18:05 Govornik 1: Animation: Film vs. Gaming - Amela Dedić (NSoft)
18:25 Govornik 2: What about branding? - Goran Čuljak (NSoft)
18:45 Govornik 3: UX/UI: Importance of Low Fidelity Prototypes - Lamija Jakubović
19:05 Pauza
19:10 Panel diskusija
19:30 Analogni Playoff
20:00 Druženje

Ako biste se htjeli pohvaliti nekim svojim kreativnom radom, javite nam se i naći ćemo mjesto u programu i za vas. Više ste za slušanja, gledanja i traženje inspiracije? Rezervirajte svoje mjesto popunjavanjem kratke forme: http://bit.ly/2Tc54WH.

Preuzeto sa: www.facebook.com