13. april 2018

Pokrenet Klub prijatelja djece IN fondacije “KLUBKO”

Klub prijatelja djece „Klubko“ je zamišljen kao Klub pojedinaca i poslovnih subjekata koji žele da pokrenu neke promjene u našem društvu.  Na jednom mjestu želimo okupiti proaktivne, odgovorne članove zajednice, koji žele da djeca i mladi odrastaju u što boljim uslovima i dalje grade svoj život i budućnost ovdje. Svi članovi Kluba će redovno dobijati informacije o svim aktivnostima Kluba, imaće priliku da se upoznaju i umrežavaju sa drugima koji dijele iste ideje i žele unaprijediti naše društvo u cjelini, a takođe će imati priliku da učestvuju u posebnim događajima.

IN fondacija će sva sredstava prikupljena kroz Klub usmjeriti u programske aktivnosti koje razvijamo već dugo vremena sa našim partnerskim organizacijama.

Članstvo u Klubu je dobrovoljno, a ostvaruje se potpisivanjem pristupnice kojom se član obavezuje da će poštovati i štititi prava djece, te uplatom na mjesečnom ili godišnjem nivou.

Više o Klubu i njegovom radu možete naći na http://www.infondacija.org/klubko-klub-prijatelja-djece

Uključite se i vi da zajedno gradimo bolju budućnost za našu djecu!

Preuzeto sa: www.infondacija.org