srijeda, 31. oktobar 2018.

Sajam francuskih univerziteta

Zainteresirani ste za studiranje u Francuskoj?

Pozivani ste na Sajam francuskih univerziteta koji se petu godinu zaredom održava u Bosni i Hercegovini i koji vam pruža priliku da upoznate brojne francuske univerzitete, načine i uslove upisa na francuske visokoškolske ustanove, studiranje na francuskom i engleskom jeziku u svim oblastima i mogućnosti finansiranja i studija.

Posjetite štandove učesnika: Sciences Po, Université de Poitiers, Université d'Artois, Državni institut za primijenjene nauke Rouen Université Claude Bernard Lyon 1, Tehnološki fakultet Compiègne, CESI Inžinjerska škola,Epitech Balkans, ESC Troyes visoka škola, ESFAM frankofona škola za administraciju i menadžment, MGEL studentsko osiguranje, Ambassade de France en Bosnie-Herzégovine / Francuska ambasada u BiH, Campus France Bosnie-Herzegovine, Institut français de Bosnie-Herzégovine/ Francuski institut u BiH

Upoznajte se sa bogatom ponudom studijskih programa u svim oblastima, na francuskom i engleskom jeziku.

Tokom Sajma francuskih univerziteta ujedno će biti i otvoren konkurs za stipendije Vlade Francuske za akademsku 2019/2020. godinu na koji se mogu prijaviti studenti sa svih univerziteta u BiH.
Sve informacije o stipendijama možete dobiti na štandu Campus France Bosnie-Herzegovine!

Preuzeto sa: www.facebook.com