srijeda, 30. maj 2018.

Sajam ”Moj grad, moj brend” u petak u Srebrenici


U sklopu manifestacije ”Dani Srebrenice” u UPSMedia press centru (Srebrenica, Trg Mihajla Bjelakovića bb, 4. sprat) biće održan sajam omladinskog preduzetništva ”Moj grad, moj brend”.

Cilj ove aktivnosti jeste promocija mladih preduzetnika sa područja Srebrenice, kao i iz regije, a na samom događaju će petnaestak mladih preduzetnika predstaviti svoje proizvode i usluge.

Organizator ovog događaja je Poslovno savjetovalište Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”, uz podršku Opštine Srebrenica.

Udruženje „Prijatelji Srebrenice“, odnosno centar UPSBiz, godinama radi sa mladim preduzetnicima u regiji Birač. Cilj je kreirati podsticajno okruženje za razvoj omladinskog preduzetništva, te mladima omogućiti da se bave poslom koji vole.

Jedna od aktivnosti UPSBiz-a jesu i regionalni Sajmovi poslovnih ideja na kojima mladi preduzetnici imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade koje mogu iskoristiti za razvoj svojih biznis ideja.

Nagrade dodijeljene učesnicima sajma se obezbjeđuju iz Fonda za razvoj omladinskog preduzetništva koji je osnovan od strane UPSBiza 2015. godine. Fond podržava i pet opština u regiji Birač.

Veoma važna komponenta ovog programa je solidarnost korisnika, jer poštovanjem dinamike povrata sredstava dobitnici omogućavaju održavanje narednih sajmova poslovnih ideja.

Sajam „Moj brend, moj grad“ biće održan u petak, 1. juna, sa početkom u 10 sati. Za posjetioce su predviđene i nagrade.

Preuzeto sa: www.mreza-mira.net