10. oktobar 2018

Status freelancera u BiH: Kako ga poboljšati?

Prvo oficijelno druženje freelancera Bosne i Hercegovine, u sklopu Evropske sedmice freelancera o kojoj se možete informisati na linku:

Širom Evrope, u periodu od 12. do 21. Oktobra 2018. freelanceri će se okupiti sa zajedničkim ciljem da se što bolje povežu. Ovo bi bila idealna prilika da kroz jedno neformalno druženje, uživo, porazgovaramo o našem trenutnom statusu u BiH i kako ga možemo zajedno unaprijediti kroz udruženje, da aktualiziramo našu trenutnu problematiku, a i da stavimo našu freelance zajednicu na mapu evropskih zbivanja.

Planirani datum je 13.10.2018, subota, od 12 do 15 h, u prostorijama HUB 387 u Sarajevu. U slučaju izmjena obavijestićemo vas ovdje.

Susret je namijenjen prvenstveno članovima/članicama Facebook grupe "Freelanceri iz BiH" koji su do sada podržali osnivanje udruženja. Ukoliko ostane slobodnih mjesta i ostali građani zainteresirani za temu su dobrodošli Broj mjesta je ograničen pa će biti potrebno izvršiti rezervaciju ulaznice. O tome sve u narednim danima. Ulaz za freelancere, članove/članice Facebook grupe "Freelanceri iz BiH" je besplatan!

Preuzeto sa: www.facebook.com