petak, 18. oktobar 2019.

X MEET UPS Sarajevo


Idejni tvorci X MEET UP-a poručuju da su oni pokret koji hoće da izgradi savremeni EKOSISTEM koji će prštati od GENIJALNIH IDEJA i dobrih investicija.

Drugi po redu X MEET UP održaće se 25. oktobra sa početkom u 16 časova u Tershouse u Sarajevu. Organizator događaja je kompanija 15do3.

Okupiće nekoliko inspirativnih i uspješnih startup kompanija koji će predstaviti svoje projekte, ideje i ciljeve.

Pored Tershouse-a, gdje se održava drugi X MEET UP, o svojim poslovnim idejama pričaće, između ostalih, i predstavnici startup-a UseThematics, te LisicaLisica. Tu su naravno i idejni tvorci X MEET UPS koncepta, kompanije DWELT iz Banjaluke, te 15do3 iz Sarajeva.

Prvi X MEET UP koji je održan u Banjaluci, širom je otvorio vrata novom poslovnom ambijentu.

Kompanija DWELT software iz Banjaluke bila je organizator i domaćin prvog u nizu događaja, koji je okupio mlade i uspješne ljude, kreativne startup-e spremne za seriju A investicije.

Stefan Krneta, osnivač Dwelt startup-a, svim startupima poželio je dobrodošlicu u Banjaluku i mlade ljude ugostio u opuštenoj atmosferi Dwelt kreativnog inkubatora.

Stefan je na sjajnim primjerima pokazao kako funkcionišu svjetski startup-i i dao motivaciju mladim i ambicioznim ljudima da vjeruju u svoje snove i rad. On je na ličnim primjerima pokazao da je moguće izgraditi startup na našem, ali i na inostranom tržištu.

Na prvom X Meet Up-u predstavili su se Nataša Škrbić sa startup-om ZdraviJa magazin iz Banjaluke, Mihailo Milojević sa svojim 4like starup-om iz Beograda, Damir Šeremet i 15do3 iz Sarajeva, kao I Željka Gajić sa starup-om Jaffa Igre Bez Granica iz Banjaluke.

Idejni tvorci X MEET UP-a poručuju da su oni pokret koji hoće da izgradi savremeni EKOSISTEM koji će prštati od GENIJALNIH IDEJA i dobrih investicija. Na jednom mjestu SPAJAJU SAVREMENE tehnologije, MODERNO preduzetništvo, ORIGINALNE start up-e i investitore.

Više informacija pronađite ovdje.