srijeda, 18. april 2018.

Zaposli se – Pokreni svoj biznis 2018!


Nakon velikog uspjeha prošle godine, kada je konferencija Zaposli se – Pokreni svoj biznis održana u punom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci, vrijeme je da ovaj projekat dobije svoj nastavak i u ovoj godini i postane tradicionalan!

Iz tih razloga, Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske organizuje konferenciju ZAPOSLI SE – POKRENI SVOJ BIZNIS 2018!

Osnovni cilj konferencije je da se svim mladim ljudima, zainteresovanim za pokretanje vlastitog biznisa, ali i onima koji o tome još uvijek ne razmišljaju, obezbijedi podsticaj i dodatni motiv da budu preduzetni i pokrenu svoj posao!

Za razliku od prethodne, ovogodišnja konferencija će biti organizovana u dva dana i to:

– 25.maj – Case study – Prvi dan je namijenjen za aktivan rad sa grupama mladih koji su zainteresovani da primjene svoja znanja i vještine u savladavanju problema u privredi naše zemlje. “Analiza preduzetničkog ambijenta Republike Srpske – prednosti i nedostaci” je problem koji će biti tema studije slučaja i za koji će mladi ljudi imati priliku da daju svoj sud i rješenje za trenutnu situaciju u našoj zemlji.
Najbolja rješenja će biti i vrijedno nagrađena!

– 26. maj – Motivacioni dan – Drugi dan konferencije odnosi se na predavanja uspješnih preduzetnika regiona koji će kroz lične primjere učesnicima objasniti svoj put do uspjeha i izazove kroz koje su prolazili. Predavači će obezbijediti adekvatna predavanja kako bi učesnicima što bolje približili svoj put do uspjeha.

I na kraju, pored navedenog, u saradnji sa našim partnerima obezbijedili smo i praktičnu nastavu i mogućnost zaposlenja u uspješnim preduzećima i kompanijama za veliki broj učesnika.

U narednom periodu ćemo objavljivati imena preduzetnika koji će vam pokazati da je uspjeh itekako moguć i da nije rezervisan samo za odabrane, a takođe ćemo vas obavijestiti i o svim praksama koje smo vam omogućili!

PRATITE NAS – USKORO VIŠE INFORMACIJA!

Više informacija: www.facebook.com/events