petak, 07. juni 2019.

Objavljen treći poziv u okviru programa ADRION 2014.-2020.

U okviru Interreg V-B Jadransko-jonskog programa suradnje (ADRION) 2014.-2020. otvoren je treći poziv za dostavljanje prijedloga projekata koji se odnose na prioritetnu osu 1 – Inovacije (pametna regija) i prioritetnu osu 3 – Promet (povezana regija).

Poziv za prioritetnu osu 1 je otvoren 20.05.- 29.07.2019. za temu „Plavi rast u okviru strategije pametne specijalizacije (S3)“ i „Socijalne inovacije“.

Poziv za prioritetnu osu 3 je otvoren od 22.05.-31.07.2019. za  temu „Pomorski promet“ i  „Gradski promet„.

Povodom objavljivanja poziva, Direkcija za europske integracije Vijeća ministara BiH u suradnji sa Zajedničkim sekretarijatom ADRION programa organizira info dan posvećen trećem pozivu za prijavu projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne suradnje Interreg ADRION 2014.- 2020. Zainteresirani za sudjelovanje u događaju mogu se prijaviti do 11.06.2019., do 15 sati ovdje.