četvrtak, 18. juli 2019.

UNDP - Poziv za nabavku i isporuku

Kancelarija Razvojnog Programa Ujedinjenih Nacija u BiH oglašava poziv za nabavku i isporuku: Pružanje usluga vezanih za mapiranje usluga za građane i poslovne subjekte u jednoj opštini, i dizajn jedinstvenog online prostora za modernizaciju opštinskih usluga. Sva pravna lica registrovana i zainteresovana za isporuku navedenih usluga pozivaju se da preuzmu dokument poziva za ponudu: RFP-018-19-MZ i dostave svoje ponude.

Dokument (poziv za ponudu RFP-018-019-MZ) se isto tako može podići svakog radnog dana od 15. jula 2019.g. na UNDP Recepciji ili po zahtjevu putem E-mail-a: registry.ba@undp.org sa naznakom “RFP-018-19-MZ Mapiranje usluga i dizajn online prostora za MZ projekat”.

Rok za dostavu ponuda je 29 Juli 2019; 17:00h, na adresu: UNDP, Zmaja od Bosne bb, 71000, Sarajevo s naznakom RFP-018-019-MZ