Prostorije SMART Resursnog centra


SMART Resursni centar smješten je u izrazito modernim poslovnim prostorijama koje zadovoljavaju i najstrožije standarde. Nudimo akustičnu multimedijalnu salu kapaciteta do 50 osoba, sa raznim mogućnostima rasporeda sjedenja i više vrsta namještaja koji odgovara raznim vrstama događaja.

Sala ima prirodno, vještačko te ambijentalno osvjetljenje. Od tehničke opreme posjedujemo Multiboard veličine 56 inča koji je “touchscreen” te se koristi za različite vrste prezentacija, video sastanaka, online otvorenih foruma itd, profesionalnu miksetu sa ozvučenjem i mikrofonima, projektor.

Pored velike sale posjedujemo i manju salu za sastanke kapaciteta do 6 osoba kao i moderan “Google kutak” - mjesto pozitivne atmosfere u kojem mladi ljudi razmjenjuju ideje za projekte, održavaju kreativne radionice te koriste isti za “Co-working”. Google kutak je moderno opremljen i vrlo fleksibilan prostor koji može podržati različite vrste aktivnosti, a u skladu sa vašim potrebama.

Nudimo i mogućnost kopiranja materijala, organizovanja kafe pauza, prevoza učesnika, fotografisanja fotoaparatom vrhunskih performansi, kao i svih ostalih usluga koje su neophodne za uspješan događaj.

Sve upite možete poslati putem e-maila smart.rc@cpcd.ba, telefona: +387(0)33 644 810; 611 798. ili nas posjetiti lično na dobro poznatoj adresi Gradačačka bb, 71000 Sarajevo (odmah pored Malezijskog mosta).

Naša vrata su vam otvorena svaki dan od ponedeljka do petka u terminu od 8:30 – 17:00h.

Vaš SMART Resurni centar

Pogledajte slike u našoj galeriji