25% popusta na online program Akademije izrade EU projekata

PRIJAVA DO 10.2.2021.

Akademija izrade EU projekata koju sprovodi CPCD SMART centar za obrazovanje odraslih je akreditovana od strane Ministarstva obrazovanja, nauke i mladih KS u skladu sa Zakonom o obrazovanju odraslih KS.
Online program Akademija izrade EU projekata obuhvata 60 sati online nastave putem Zoom platforme i 60 sati individualnog rada, a maksimalan broj polaznika je 12.

Tradicionalni model edukacije obuhvata 60 časova nastave u CPCD SMART Centru za obrazovanje odraslih i 60 sati rada kod kuće, a maksimalan broj polaznika je 7.

Kroz oba modela polaznici/e uz svišemjesečno učenje dobijaju i mentorsku podršku tokom svake faze izrade svog projektnog prijedloga tokom edukacije.

Više informacija o Akademiji izrade EU projekata https://bit.ly/EUakademijaMAIL 

Cijena  tradicionalnog edukacijskog programa je 2.000,00 KM (sa uključenim PDV-om), ili 1.500,00 KM (sa uključenim PDV-om) za online program. Omogućeno je plaćanje u četiri rate.

Online program edukacije je kreiran na zahtjev polaznika koji nisu u prilici dolaziti u Centar za obrazovanje odraslih, koji žive u udaljenim mjestima i koji ne mogu izdvojiti dodatno vrijeme za dolazak na edukaciju. Oba programa imaju identitačn nastavni plan i program koji je praćen adekvatnim Udžbenikom Akademije izrade EU projekat, kojeg će online polaznici/e dobiti na kućnu adresu.

Online program pored mnogobrojnih prednosti je osiromašen blagodatima koje donosi socijalni kontakt i interakcija među uesnicima/ama koji borave u isto vrijeme na istom mjestu, čime se smanjuju troškovi realizacije programa što omogućava davanje popusta.


GRATIS za sve polaznike je mentorska podrška tokom pisanja jednog projekta nakon završene Akademije.

Pitanja i prijavu pošaljite do 10.2.2021. na mail [email protected]

Direktna prijava na ovaj link.

X