Organizacija događaja

CPCD SMART Resursni centar od 2006. godine nudi uslugu organizovanja i upravljanja događajima za međunarodne i lokalne klijente koji zahtijevaju visokoprofesionalan pristup organizaciji događaja, sa fokusom na detalje i isporuku svih usluga na vrijeme.

Naše usluge su kreirane na osnovu potreba i očekivanja klijenata, a kompetentno, nasmijano i posvećeno osoblje čini da vaš stres bude prošlost i da napokon počnete uživati na vlastitim događajima. Misija nam je da vaši događaji budu savršeni, da odražavaju vaš korporativni identitet i vrijednosti, da budu iskustva o kojima vaši klijenti/ce i korisnici/e dugo pričaju.

Ako želite upečatljiv događaj, planirate organizovati veliku međunarodnu konferenciju, postaviti putujući izložbu, ili vam treba podrška u pripremi i postavci malog ali vrlo profesionalnog sastanka za poslovne partnere – mi možemo organizovati događaj za vas!

Nudimo:

  • Organizaciju konferencija, seminara, treninga i radionica Imamo uspostavljenu bazu kontakata sa svim hotelima, gradskim i općinskim institucijama u kojima se mogu organizovati događaji od Vijećnice do Banskog dvora, privatnim kompanijama koje imaju atraktivne prostorne kapacitete. Na jednom mjestu nudimo uslugu promocije, PR, cateringa, video i audio podrške, tehničke podrške, dizajna, štampe promotivnih materijala, profesionalnog vođenja događaja, odabira trenera/ica, panelista/kinja i moderatora/ica, prevoditelja/ki, bendova, komičara i komičarki. Ispunjavamo sve vaše želje!
  • Organizacija kreativnih i zabavnih događaja Kreativni događaji su zahtjevni, ali efektni a mi imamo recept za uspjeh jer slušamo vaše potrebe, analiziramo tržište i predložimo koncept koji odgovara vama, vašim klijentima ali i budžetu kojeg imate na raspolaganju. Često su kreativni događaji dio nekih većih događaja, a važni su omogućavaju zbližavanje i relaksaciju učesnika i učesnica događaja. Do sada smo za naše klijente organizovali muzičko- zabavni program na konferencijama, muzejske i alternativne postavke izložbi, stand up komediju, radionicu tkanja za međunarodne goste, kulinarstva, pravljenja koktela i origami figurica. Vaše je da maštate, mi realizujemo!
  • Organizacija javnih debata, uličnih akcija, akcija pošumljavanja ili obilaska znamenitosti svakog mjesta u BiH Uključivanje javnosti i organizacija društvenih događaja je naša specijalnost. Zanat smo ispekli u vlastitoj organizaciji i sada nas ne može iznenaditi niti jedna procedura za organizovanje događaja na javnoj površini, vremenski uslovi i specifičnosti određenih gradova i regija u BiH. Nudimo uslugu kreativne i idejne pripreme javnih društvenih događaja, uz svu implementaciju i tehnički realizaciju.

Zašto izabrati nas?

  • Imamo lokalne i međunarodne klijente;,
  • Svakom događaju pristupamo sa punom pažnjom i mnogo ljubavi,
  • Imamo tim iskusnih i mladih ljudi, kada se iskustvo i mladost sretnu nastaju najbolje priče
  • Razumijemo sve administrativne procedure koje vaša organizacija/kompanija ima, i djelujemo u skladu s njima;
  • Prepoznatljivi smo po odgovornom i profesionalnom pristupi i uvijek poštujemo rokove.

Neki od naših klijenata su: Council of Europe – Vijeće Evrope BiH i Srbija, European Training Foundation, UNDP, UNFPA, Američka ambasada, UDAS BiH, Ministarstvo pravde BiH i dr.

Rado ćemo vam se predstaviti na sastanku ili pružiti više informacija putem maila: [email protected] Cijene usluge i uslovi saradnje se dogovaraju u skladu sa zahjtevima klijenta.

X